Duurzame babykleding - belangrijk in de tijd van nu

  • Geplaatst op
  • Door Madaloe
  • 0

Mijn allereerste blog, dus schiet gerust met feedback! Ik zal het nodig hebben ;-)

 

Bewustzijn van babykleding

Voor de start van mijn webshop was ik heel erg gefocust op het feit dat ik graag bekende merken wil hebben. Super gaaf toch als je bekende merken weet binnen te slepen voor een startende webshop(je). Ik miste alleen op dat moment het besef dat de concurrentie ook moordend is. 

 

Door de veranderingen in de wereld en toch ook zeker door de komst van mijn kids, ben ik meer na gaan denken over het aanbod babykleding en wat ik hierin kan veranderen. Daarbij merk ik dat ik steeds meer nadenk over de toekomst en vooral de toekomst van mijn kinderen. Klimaatveranderingen etc... Je kent het wel.  Dus hoe helpen wij een klein beetje aan het verbeteren van de wereld....? Juist, duurzame/biologische babykleding! Dat is ook echt wel de trend van nu. De kwaliteit is echt om over naar huis te schrijven en het ziet er allemaal nog super leuk uit ook.

 

Je ziet op mijn FB/IG account toch regelmatig artikelen (klik hier) voorbijkomen van bijvoorbeeld Little Indians. Het merk Little Indians is echt een prachtig voorbeeld van mooie artikelen voor niet al te veel geld en toch duurzaam! Heb je toch iets minder te besteden, dan is het merk Bampidano ook super leuk. Kleurrijk en heerlijke zacht stoffen en niet te vergeten, gemaakt van biologisch katoen!

 

Als het goed is worden deze maand nog wat nieuwe artikelen geleverd van het merk Ebbe. In Nederland een vrij onbekend merk, maar ze hebben zoveel leuke artikelen. Ik baal zelfs dat mijn dochter te oud is voor de babykleding van Ebbe aankomende zomer! Het is een Zweeds merk en Scandinavië staat bekend om vooruitstrevend te zijn. Duurzamer kan haast niet! Houd social media in de gaten. Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste babykleding die op de webshop verschijnt.

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.