Veranderingen tot en met!

  • Geplaatst op
  • 0

Als ik kijk naar de afgelopen maand is er veel veranderd. Zowel privé als de webshop hebben de nodige veranderingen ondergaan. Onze oudste zoon is half november 4 jaar geworden en dat betekent dus SCHOOL! Als moeder zijnde heb ik de eerste week school vrij genomen, want hij zal wel moe zijn van al die veranderingen. Nou dat was ook zeker waar, maar die week vrij was vooral ook voor mij nodig om weer in een heel ander ritme te komen. En daar waar ik nooit een traan heb gelaten om hem weg te brengen naar de opvang, was die eerste week school toch emotioneel wel een dingetje. Maar we hebben het gered! 

 

Daarnaast heb ik de webshop Feetjes en Draakjes overgenomen. Ook een flinke verandering voor mij, want Feetjes en Draakjes biedt naast babykleding ook kinderkleding aan, daar waar ik alleen maar babykleding in mijn webshop had staan. Op zoek dus naar kinderkledingmerken! Vorige week ben ik dan ook in de Minifabriek in Roosendaal geweest waar diverse merken zitten. Super leuk - wel ERG koud. Lees: een grote prachtige loods, maar zonder verwarming. Sommige dames die er zaten hadden letterlijk blauwe lippen van de kou!

 

Ondanks de kou heb ik daar toch ruim 3 uur gespendeerd. Prachtige merken hadden ze en ik was natuurlijk alweer helemaal enthousiast. Ik had mezelf voorgenomen niet direct te gaan bestellen, maar volgende maand even te bekijken hoe en wat. En daar heb ik mijzelf dit keer ook aan gehouden!! Het Deense merk Müsli is echt om bij weg te smelten. Mooie natuurtinten en origineel. Regelmatig krijg ik toch wel te horen dat Scandinavië enigszins voorop loopt wat betreft mode. We shall see. Ik vind het in ieder geval een leuk merk! Bonus is dat Müsli zowel baby- als kinderkleding aanbiedt. 

 

Een ander merk waar ik erg enthousiast over ben is KMDB. Dit merk van Nederlandse makelarij heeft zowel baby- als kinderkleding. Het is vooral een stoer merk. Ook voor meiden hebben ze hele stoere items, maar toch enigszins meisjesachtig. Januari mag ik weer terug (hopelijk) en dan gaan we eens lekker shoppen voor de zomercollectie!!

 

Voor wat betreft de komende tijd. Eerst maar even de sale verder uitwerken. Ik heb nog wat items van Feetjes en Draakjes die online moeten komen en natuurlijk Kerst vieren. En daarna.... tja daarna de ballen hoog houden met thuis lesgeven, werken, webshop, huishouden en dan heb ik nog een 1 jarige rondlopen. Het wordt een pittige, maar leuke uitdaging.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.