Bye to the old - hello to the new

  • Geplaatst op
  • 0

We zijn inmiddels al een jaar verder sinds we online zijn! De tijd vliegt voorbij. Maar in die tijd alleen maar leuke dingen gedaan. Ik had dus nooit verwacht hoe leuk het is om in te kopen. In het begin zocht ik bij groothandels, maar al snel wilde ik gewoon direct contact met de grote merken en dat is gelukt! Little Indians is een vast begrip op Madaloe.nl. Daarnaast was ik zelf ook helemaal fan van Bampidano, maar helaas is Bampidano gestopt met ingang van het komende winter seizoen. Super jammer, maar het opent ook weer nieuwe deuren, want zo krijgen we dit jaar nog een nieuw merk erbij, namelijk The New Chapter. Helemaal gericht op moeders en ontworpen door moeders. Kleding met een verhaal erachter. Super leuk en ik kan dus ook niet wachten tot het binnen komt.

 

Ook krijgen we in augustus en september een ander nieuw kinderkledingmerk. Namelijk Moodstreet. Al deze kleding heeft de stempel van het GOTS certificaat gekregen. Vanaf het moment dat de zaadjes voor het katoen de grond in gaan tot aan de verzending is alles zo duurzaam mogelijk geregeld/geproduceerd. Om het GOTS certificaat te hanteren moet er aan zeer strenge eisen worden voldaan en Moodstreet is dan ook trots dat zij deze producten kunnen aanbieden met een GOTS certificaat. Wil je wat meer weten over het GOTS certificaat van Moodstreet check dan deze link.

 

Nu was ik twee weken terug bij de Mini Fabriek in Roosendaal. Eventjes op visite bij Mrs Janssen en KMDB. Uiteraard ingekocht bij Mrs Janssen voor het Scandinavische merk Müsli... Geloof mij, ik mag het nog niet delen, maar het is om er bij weg te smelten! De printjes, de modelletjes en dan is er jammer genoeg te veel keus en kan ik helaas niet alles uitkiezen. Naast Müsli hadden ze ook het merk Dear Mini staan. Een prachtig Spaans merkje wat aansluit bij de smaak van de Scandinavische merken en dat zie je ook wel. Mooie tinten en printjes en dit past dan ook perfect bij onze collectie die Madaloe aanbiedt.

 

Momenteel is de sale in volle gang en staat iedereen te popelen op mooi weer en vakanties! Ik ben daar natuurlijk ook 1 van, maar ook kijk ik weer uit naar de nieuwe wintercollecties. Plus hopelijk een aantal braderieën waar wij mogen staan. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.