Braderieën

  • Geplaatst op
  • 0

Ik zag dat mijn laatste blog bijna een jaar geleden is.  Bij het schrijven van mijn laatste blog had ik welgeteld 1 braderie achter de rug. Inmiddels hebben we al meerdere braderieën gedraaid. Ik heb het dan ook over we, want dat doe ik dan met mijn lieve moeder en als mijn moeder niet kan, dan met een lieve vriendin!

 

De keuze voor braderieën was simpel. Omzet genereren en naamsbekendheid opbouwen. In de baby- en kinderkleding niche is er namelijk mega veel aanbod, dus met alleen online kom je er niet. Zeker niet als je "weigert" om je eigen kinderen te gebruiken als voorbeeld/promotiemateriaal. Nu kan je natuurlijk andere manieren bedenken om meer bezoekers te trekken, maar ik ben begonnen bij het draaien van braderieën.

 

Het blijft een hobby. Hoewel ik het ontzettend leuk vind om te doen, moet ik ook rekening houden met mijn werk, gezin en ook vooral met mijzelf. Het voorjaar hebben we dan ook "maar" 4 braderieën gedraaid en in het najaar 3 stuks. Het is echt aftasten welke braderieën goed draaien en leuk zijn! Zo hebben we wel een paar missers gehad of een keer mega pech met flinke wind en regen! Tja, dan is het gewoon even wat minder. Daarnaast is het natuurlijk ook kijken.... gooi je de sale op de braderie eruit of bied je de nieuwe collectie aan. De saleprijzen zijn natuurlijk veel meer braderie waardig, maar die nieuwe collectie elk jaar..... Die roept gewoon om aandacht, omdat die elke keer steeds mooier zijn.

 

Elk seizoen word ik steeds meer fan van het merk Müsli. Mooi, duurzaam, kwalitatief goed en dat kan ook niet anders want het komt uit Scandinavië! Maar niet te vergeten de Nederlandse merken The New Chapter en Moodstreet. Betaalbaar en ontzettend leuk, hip, modern en stoer. Klik op de merkjes en je komt vanzelf bij de leuke items van het desbetreffende merk uit.

 

Volgend jaar gaan we weer een braderieën staan. Heb je nog een leuke braderie waarvan je zegt: Daar moet je staan! Geef vooral de tip dan door. Wij staan open voor suggesties :-)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.