On the road!

  • Geplaatst op
  • 0

Een rennend en vliegende maand september met toffe events.

Wow! Wat hebben we veel activiteiten gehad afgelopen maand! Laat ik beginnen met de braderie in Lekkerkerk.

 

Eindelijk konden we op een braderie staan. Ik ben natuurlijk gestart halverwege vorig jaar toen Corona nog volop aanwezig was. Geen braderieën dus, maar in september konden we dan toch eindelijk aan de bak.  Het was zware stress al dagen van te voren, want tja... wat moet je nu verwachten op een braderie. heb je alle spullen, wat heb je nodig, hoe ga je het meenemen en ga zo maar door. Maar het is gelukt. De dag ervoor alles in de auto gezet, in de ochtend op tijd richting Lekkerkerk en inrichten maar. Samen met mijn moeder hebben we ruim 6 uur gestaan. Helemaal tevreden met hoe het gegaan is. Ook al bleek dat andere kraamlieden aangaven dat het een zeer slechte opkomst was. Who cares!! Ik was blij!

 

Twee weken later stond er een homeshopping event gepland bij mijn "oude" buurvrouw. Zenuwen tot en met, want dat is toch weer andere koek dan een braderie. Maar het was gezellig en leuk! De dames konden de huidige wintercollectie bekijken en ze konden zelfs de maat (indien die aanwezig was) gelijk mee naar huis nemen. Hoe fijn is dat!

 

En de week erna was het ladiesnight in Krimpen aan de Lek. In het gezellig Koetshuis werd dit jaar de ladiesnight georganiseerd. Heel het Koetshuis stond vol met leuke kraampjes en je merkte dat het eindelijk weer mocht. Wat een dames kwamen er langs om te kijken bij al die leuke dingen!

 

Naast deze drie toffe eventen kwam ook begin september de gehele nieuwe wintercollectie binnen, moe(s)t er regelmatig iets gepost worden op social media. Kort gezegd was de maand september een flinke uitdaging, maar zeker eent offe maand om op terug te kijken.

 

ik kan niet wachten tot de nieuwe zomercollectie, zodat we weer braderieën, home events, ladiesnights en ga zo maar door af kunnen gaan.

 

Wil jij een home event bij je thuis hebben, stuur dan een bericht. De gastvrouw/-heer krijgt zelf 10% van de omzet van die avond als korting op haar aankopen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.