Nieuw merk - Ducky Beau 2021

  • Geplaatst op
  • 0

Hoe langer ik bezig ben met mijn webshop, hoe meer besef en waarde ik hecht aan de manier waarop de kleding wordt geproduceerd. Daarnaast merk ik dat ik toch wel meer mijn eigen stijl aan het samenstellen ben. Dit zal je hopelijk ook meer terugzien in de zomercollectie en wintercollectie 2021.

 

Voor de zomercollectie heb ik een nieuw merk mogen toevoegen aan mijn assortiment: Ducky Beau. Dit merk raakt mij toch wel persoonlijk. Het allereerste setje wat mijn zoontje aan kreeg na zijn geboorte was namelijk van Ducky Beau. En nu denk je misschien.... dat heeft iedereen toch wel met het eerste setje van zijn verse pasgeboren baby... Ik weet het, maar toch wil ik jullie kort vertellen over mijn link met het merk Ducky Beau.

 

Onze kleine man was echt klein bij de geboorte. Geen prematuurtje, maar alleen dysmatuur. Gelukkig was dit op voorhand al geconstateerd, wat resulteerde in een ziekenhuisopname en dus een mega onzekere periode van 9 weken. Ondanks alle moeite (9 weken stil liggen kost echt wel moeite) was meneer te klein en woog hij bij de geboorte na 37 weken zwangerschap 1.710 gram en was 39 cm. Het eerste pakje was in maatje 40 en daarvan konden we nog de mouwtjes en de broekpijpjes omslaan, maar wat was ik blij dat je zulke kleine maatjes had.  Dit is natuurlijk het verhaal in een mini notendop. Mocht je meer willen weten of je zit enigszins in een zelfde situatie en je hebt vragen... mail gerust of stuur een berichtje via Facebook of Instagram.

 

Toen ik dus bij een vertegenwoordiger was voor het merk Ebbe, gaf hij aan dat hij ook sinds kort Ducky Beau onder zijn hoede had. Die kan ik dus niet laten liggen!!

 

Zo gezegd, zo gedaan! De nieuwe zomercollectie is inmiddels onderweg en staat hopelijk vanaf 1 maart 2021 in de webshop. Prachtige, leuke en stoere setjes voor de kleinste van maat 50 tot en met 86.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.