Verzenden & retourneren

 

Verzenden

Madaloe verzendt alle bestellingen boven de €35,- gratis met PostNL binnen Nederland. Bestellingen binnen België/Frankrijk/Spanje/Italië/Luxemburg/Duitsland/Verenigd Koninkrijk worden gratis verzonden wanneer het bestelbedrag boven de € 50 betreft. Bestelling die naar de Verenigde Staten gaan worden gratis verzonden mits het bestelbedrag boven de € 150 is. Bestellingen voor Nederland onder de € 35,- bedragen € 3,15 per bestelling. Voor bestellingen binnen België onder de € 50,- bedragen de verzendkosten € 5,95. Verzendkosten voor de Verenigde Staten bedragen € 16,95.

 

Een bestelling geplaatst voor 17:00 uur op een werkdag wordt in principe de volgende dag verzonden en wordt dan in de regel de dag erna bij het bezorgadres door PostNL aangeboden. Wij streven naar een zo spoedig mogelijke levering maar kunnen helaas niet garant staan voor de gestelde leveringstermijn van PostNL.

De leveringstermijn van een product bedraagt maximaal 7 werkdagen indien het product op voorraad is op het aankoop moment.

Na betaling van uw aankoop zult u binnen 48 uur een mail ontvangen met daarin het track and trace nummer van PostNL, tenzij anders is aangegeven.

Retourneren

Toch niet tevreden over je aankoop en voldoet je retour aan onze retourvoorwaarden? Dan storten wij zo snel mogelijk de orderwaarde terug (excl. verzendkosten). De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Retourvoorwaarden

Als je een product wilt retourneren moet het aan de volgende voorwaarden voldoen:

  1. De retour wordt binnen de wettelijke 14 dagen na levering aangevraagd;
  2. Na de retourmelding bij Madaloe heb je 14 dagen de tijd om het artikel naar Madaloe te verzenden;
  3. Het product is in de onbeschadigde originele verpakking en verpakt in een verzenddoos;
  4. Het product moet in originele staat geretourneerd worden, wanneer een product beschadigt en/of vies is, wordt de retour wel aangenomen maar wordt er €40,- aan boete ingehouden. Het resterende bedrag wordt naar de rekening overgemaakt waarmee is betaald;
  5. De originele Madaloe factuur, die je bij het pakket hebt ontvangen;
  6. Naam en het rekeningnummer van de rekening waarop het retour bedrag overgemaakt dient te worden (noteer dit op de originele factuur) en de reden van retour.
  7. Op het moment dat het artikel retour is ontvangen en er is voldaan aan de bovenstaande voorwaarden, dan zal Madaloe binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel het bedrag van het geretourneerde artikel terugstorten op de rekening van de klant.