Zomercollectie 2021

  • Geplaatst op
  • 0

We zitten in december en dat betekent Sale!!!!! Maar nog belangrijker.... de zomercollectie 2021 komt er bijna aan. In januari komen als het goed is al de eerste jurkjes/shirtjes/broekjes/jumpsuits enzo binnen.

 

Ik ben toch altijd wel blij dat ik even een foto gemaakt heb van wat ik besteld heb. Zo heb ik echt ontzettende leuke kleertjes besteld (babymaatjes) bij Little Indians. Prachtige kleuren en niet te vergeten: het is gemaakt van biologische stoffen en dus ook eens heel erg duurzaam! De kleding toont op een bepaalde manier ook heel erg veel rust uit. Het klopt precies! De items met een printje zijn subtiel en alles is leuk met elkaar te combineren. Ik kan niet wachten om dit met jullie te delen, maar voorlopig moet ik het nog even voor me houden. *Inmiddels zijn ook de kindermaten besteld!!!*

 

En ook kan het merk Bampidano natuurlijk niet achterblijven. Daar waar Little Indians rustige en prachtige natuurtinten heeft, heeft Bampidano leuke en opvallende kleurtjes en motiefjes. Ook Bampidano houdt zich bezig met een beter milieu en denkt aan de toekomst. Daarom worden de items van Bampidano gemaakt van biologisch katoen. Echt het leuke van Bampidano is dat het ook nog goed betaalbaar is! En de kwaliteit-prijs-verhouding..... daar kan de Hema nog wat van leren!

 

In mijn vorige blog heb je kunnen lezen dat ik bij de merken Müsli en KMDB ben geweest. Müsli gaat zeker onderdeel uit maken van de zomercollectie van Madaloe. Voor het merk KMDB heb ik in januari een online meeting staan om daar de zomerkleding uit te gaan zoeken!

 

Wil je als eerste bij de nieuwe zomercollectie zijn! Zorg dan dat je Madaloe volgt op facebook of op instagram!!

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.