Het leed dat trakatie heet

  • Geplaatst op
  • 0

Het leed dat traktatie heet.... Ik geloof dat menig vader of moeder hier tegen aan loopt. Ik ben zelf namelijk verreweg van creatief en dan zie je soms de creaties van andere traktaties langs komen.. asjemenou... Doe even normaal!!

In het begin ging ik hier in mee. Het moest op het allerbest en dan nog veel lekkere dingen erbij. Naar mate de jaren vorderen word ik hier toch wel iets makkelijker in. Zo heb ik bij de derde verjaardag van mijn dochter de biologische rozijntjes traktatie van de Hema in elkaar gezet. En had ik bij de oudste vorig jaar een uitdeelzakje van de avengers gevuld met smoeltjes. Hatseflats en klaar is kees....!!

 

Serieus... hoe komen mensen er nou bij om de prachtigste creaties te maken, terwijl je kind ook al blij is met iets simpelers en makkelijks. Laatst zei iemand tegen mij: "Waarom maak jij het jezelf nou in vredesnaam zo moeilijk met alles. Laat het los!" Dus de volgende traktatie die op het menu staat wordt een simpel zakje chips. Ik weet het: lekker verantwoord NOT! Maar ik laat het los. Wil iemand dat zijn kind die dag geen chips krijgt, dan had je maar misschien je kind de rest van de week wat gezonder eten moeten geven ofzo. En dan nog een keertje extra een zakje chips.... daar krijgen ze echt niets van. Nu krijg ik vast wel een deel van de moedermaffia over me heen, maar who cares.... Ik laat het LOS!

Die zakjes chips gaan hier natuurlijk dan wel in een leuke verpakking hè. Niet zomaar alleen een zakje chips, maar met een leger verpakking. Ik doe er dus toch nog wel een beetje moeite voor. Maar goed ik heb nog ruim een maand de tijd :-). Hij wilt namelijk een leger thema als verjaardag. Dus de taart is geregeld bij Jammie cakes en de traktaties ook en de rest gewoon lekker GEWOON. Gekleurde ballonnen, een slingertje hier een daar en klaar! 

 

Een goede voorbereiding is het halve werk... Het zal waarschijnlijk bij mij weer op de laatste dag aankomen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.